Onze klanten

Ons klantenbestand is erg variërend. Het bestaat uit zzp'ers, kleine en grote eenmanszaken, VOF en BV.

 

Zij werken onder andere in de volgende sectoren: restaurants, hotels, snackbars, cafés, uitzend- loon- en stuwadoorsbedrijven, rijscholen, lasbedrijven, kruideniersbedrijven, supermarkten, kapsalons, zorgkantoren, schoenenzaken, loodgieters, klusbedrijven en garages


Multisport Vlaardingen

www.multisportvlaardingen.nl

Facebook

 

Multisport Vlaardingen is een sportschool die zich onder andere heeft gespecialiseerd in de zelfverdedigingssport kickboksen. De groepslessen worden gegeven door professionele docenten en deze docenten helpen u graag tijdens het sporten om uw doelen te behalen.

 

Naast sporten worden er ook danslessen gegeven.

Bij Multisport Vlaardingen kun je de basisstappen aangeleerd krijgen van de salsa, merengue, bachata en/of kizomba. Plezier tijdens de lessen staat bovenaan, maar naast amusement leer je ook nog eens echt wat en kan je dit gewoon op de dansvloer uitproberen.


Rotterdamp

www.rotterdamp.com

Facebook

 

Rotterdamp is een winkel gespecialiseerd in elektrische sigaretten, mods en al uw benodigdheden omtrent elektrische roken.

 

Rotterdamp is opgericht door door dampers, voor dampers.

 

De naam zegt al genoeg en is gevestigd in Rotterdam en zij leveren hun producten door geheel Europa.

 

Kinderopvang Djenna

 

Kinderopvang Djenna is de allerleukste kinderopvang in Vlaardingen.  Bij de kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang krijgen kinderen liefdevolle aandacht, worden ze gestimuleerd in hun ontwikkeling en krijgen ze alle ruimte om te spelen. Binnen maar zeker ook buiten!